SONIFICATION

An aulos player, found in Apollonia, Albania
A man with a sistrum and three comrades, all singing and chanting

If you want to contact me, please use the email address below: 

enokoco1@hotmail.com 

Orkestrat Shqiptare te Radios
Revista 'Akt', Viti III i botimit Nr.8, 2012
Orkestrat Shqiptare te Radios.pdf
Adobe Acrobat document [79.9 KB]
Neço Muko (1899-1934) dhe grupi i tij
Vëzhgime Kritike, Globus R., 2010
Neço Muko.pdf
Adobe Acrobat document [3.9 MB]
Injac Ndojaj, pararendës i etnomuzikologjisë shqiptare
Vëzhgime Kritike, Globus R. 2010
Injac Ndojaj, pararendës i etnomuzikolog[...]
Adobe Acrobat document [108.8 KB]
'Skënderbeu në muzikë', shtator 2018
International Albanological Conference dedicated to George Castriot Scanderbeg,
May-November 2018
'Skënderbeu në muzikë', shtator 2018.doc[...]
Microsoft Word document [85.3 KB]
'Skënderbeu në muzikë', PowerPoint
Figura e Skënderbeut në muzikë [Autosave[...]
Microsoft Power Point presentation [78.2 MB]
Gjon Kolë Kujxhija—‘Një Ilir i Ndezun’:
Gjon Kolë Kujxhija, Website.docx
Microsoft Word document [69.2 KB]
01-FAN NOLI dhe MUZIKA.docx
Microsoft Word document [182.6 KB]